CICLE DE TALLERS DE CUINA DE PROXIMITAT
L’objectiu del projecte ha estat sensibilitzar sobre els beneficis del consum d’aliments de proximitat, alhora que apropar a la població
L’objectiu del projecte ha estat sensibilitzar sobre els beneficis del consum d’aliments de proximitat, alhora que apropar a la població
L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà impulsa el projecte, PARLEM DE PEIX. DIVULGACIÓ I SENSIBILITZACIÓ DEL
El projecte L’ART DE MENJAR PEIX, divulgació i sensibilització del consum de peix a les escoles i famílies del Baix
Aquest projecte té com a objectiu potenciar l’activitat agroalimentària de la comarca, a través de posar en valor la feina
En el marc dels ajuts del GALP COSTA BRAVA 2022, aquest projecte té l’objectiu de donar resposta a un dèficit
En el marc del pla de reactivació comarcal, s’ha desenvolupat un estudi inclòs dins les ajudes pluriennals Eurodistricte per al
© Xarxa Arrelem 2023 tots els drets reservats. • Avís legal • Política de privadesa • Política de galetes