Empreses agroalimentàries al Parc de Polígons del Baix Empordà

RECURSOS GENERATS

En el marc del pla de reactivació comarcal, s’ha desenvolupat un estudi inclòs dins les ajudes pluriennals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l’Espai Català Transfronterer.
El Consell Comarcal del Baix Empordà ha dut a terme el projecte “Empreses agroalimentàries al Parc de Polígons del Baix Empordà” que ha consistit en desenvolupar un estudi per afavorir la implantació d’empreses agroalimentàries al parc de polígons de la comarca, afavorint la comercialització i el consum de productes quilòmetre zero. Així mateix, el projecte té la voluntat d’intercanviar experiències amb la regió dels pirineus orientals per potenciar el vincle entre ambdós territoris.
Aquest projecte és especialment important perquè uneix dues de les prioritats estratègiques del Consell: la reactivació dels polígons industrials del Baix Empordà i l’impuls i posada en valor del sector agroalimentari de proximitat. A més, permet aprofundir en la cooperació que es manté de fa anys amb la regió dels Pirineus Orientals, una cooperació molt positiva pel que fa l’intercanvi d’experiències.