TALLER DE COACHING PEL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL

Projecte Baix Empordà, Dona i Terra 2023

El projecte Baix Empordà, Dona i Terra es va iniciar l’any passat i  té per objectiu potenciar el sector agroalimentari a través de posar en valor l’activitat portada a terme per dones de la comarca. L’any 2022, van participar-hi 35 dones a través de les diferents actuacions que es van desenvolupar: formació i coaching per a dones empresàries i emprenedores, jornades informatives de les oportunitats del sector, vídeos divulgatius dels projectes empresarials, etc.

Enguany, aquest any 2023 es vol donar continuïtat a la iniciativa, que va resultar ser un èxit en la seva primera edició, i engloba objectius específics següents: 

Capacitar i empoderar dones, per tal de millorar la seva ocupabilitat en el sector agroalimentari i facilitar el desenvolupament de nous projectes emprenedors. 

Reconèixer, visibilitzar i oferir suport a la consolidació empresarial d’aquelles dones emprenedores del Baix Empordà que ja han iniciat la seva trajectòria en aquest tipus d’activitats i poden servir d’inspiració a d’altres. 

Cercar noves oportunitats a través de la innovació, afavorint la transferència de coneixement entre entitats de recerca i millorar en l’àmbit de la digitalització dels negocis.

El projecte que va dirigit tant a les dones participants del 2022 com a un nou grup de participants amb les mateixes necessitats que hem vist durant aquest primer projecte, constarà de diverses actuacions com és el taller de coaching per afavorir el desenvolupament professional. Aquesta activitat constarà de 3 sessions grupals + una sessió individual que ja es van iniciar el passat 26 de setembre i que es realitzaran fins a principi d’octubre. 

Si vols descobrir el teu potencial professional o vols treballar en un sector estable i amb futur.

Vine a participar en el projecte BAIX EMPORDÀ, DONA I TERRA!