CALENDARIS D’ARRELEM AMB EL SUPORT DE GIRONA EXCEL.LENT

Durant l’any 2023 s’ha treballat per anar consolidant la marca Arrelem, després del canvi de nom de la xarxa agroalimentària del Baix Empordà.
Per això, enguany, des de la xarxa s’ha dut a terme un material de divulgació i sensibilització per afavorir el consum de productes de proximitat, així com la visibilització del sector agroalimentari del Baix Empordà.  Tot plegat, per tal de promoure hàbits d’alimentació saludable i sostenible entre la població, alhora que conscienciar-la de l’impacte que ocasiona l’alimentació en la seva salut i el seu entorn.
Es tracta de l’elaboració de 2 calendaris, un de sobretaula i l’altre de paret en format A3 amb la voluntat
d’entrar a les llars del Baix Empordà per donar a conèixer la xarxa i els seus eixos de treball, alhora que sumar nous membres per Arrelem, xarxa agroalimentària del Baix Empordà.

 

Com a acció de difusió, durant el cap de setmana del 25 i 26 de novembre hem estat a la 629a Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí amb un estand d’Arrelem.  Pensem que ha estat una bona oportunitat per divulgar el coneixement de la xarxa i els seus eixos de treball i alhora repartir aquests calendaris i d’altres materials, entre la ciutadania d’arreu de la comarca.

 

 

Els calendaris han buscat mostrar imatges, estèticament boniques del sector, així com paisatges del territori, projectant la diversitat d’activitats que engloba el vessant agroalimentari al Baix Empordà.

 

Aquests calendaris s’han elaborat amb el suport de Girona Excel·lent de la Diputació de Girona