ACTUALITAT

Acció presenta la nova línia d’ajuts d’innovació tecnològica Green. Els ajuts a projectes d’innovació tecnològica Green tenen per objectiu finançar projectes de transformació tecnològica mitjançant la incorporació de tecnologies verdes (TRLS 7-9) que g …

LLEGIR MÉS >

La Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà, dins la línia de Bones pràctiques, formació i sensibilització del pla d’acció biennal preveia l’elaboració d’un fulletó conjunt dels ajuntaments que pogués divulgar recomanacions i consells de …

LLEGIR MÉS >

La calculadora d’autoavaluació per l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) s’ha posat a disposició per a les empreses agroalimentàries de Catalunya, juntament amb la guia d’autoavaluació per a …

LLEGIR MÉS >

L’acceleradora que impulsa el sector agroalimentari. El projecte Emprèn Agro Cat neix de la mà de FEMAC i AFRUCAT amb l’objectiu de catalitzar la innovació i l’emprenedoria en el sector agroalimentari, facilitant un entorn propici pel desenvolupament d …

LLEGIR MÉS >

  Local Products Hub és un programa formatiu per promoure l’emprenedoria agroalimentària. L’objectiu és dotar als emprenedors de les eines necessàries per tal d’explorar la possibilitat de crear una empresa dins aquest sec …

LLEGIR MÉS >

 Ànec de l’Empordà, empresa dedicada a la producció i elaboració de foie-gras i derivats de l’ànec des de l’any 1986, acabad’estrenar nova planta elaboradora de 1500 m2. Aquesta consta d’obradors, zona d’oficines i zona de botiga, on es venen els produ …

LLEGIR MÉS >